Tijdelijk gesloten tot nader bericht.

  • 30 april 2020

Wij zijn nog steeds tijdelijk gesloten voor fysieke behandelingen in onze praktijk. Het KNGF (koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie) heeft een stappenplan voor het opschalen van fysiotherapeutische zorg gemaakt en voor gelegd aan het RIVM. Tot de goedkeuring kunnen wij u nog niet ontvangen in onze praktijk.

Wij behandelen nog wel op afstand met behulp van een telefonisch consult of emailcontact. Zo kunnen wij u adviseren, coachen en vragen beantwoorden. Zorgverzekeraars vergoeden deze consulten.

Alleen als er sprake is van noodzakelijke fysiotherapeutische zorg kan er overgegaan worden op een fysieke behandeling, na overleg met een arts.

U kunt zich voor behandeling op afstand aanmelden via ons e-mailadres: Info@fysiosanders.nl Ook kunt u een voicemail inspreken op 0344-602770 met uw naam en telefoonnummer. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie, uiterlijk de volgende werkdag.

We hopen u op deze manier toch zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn in deze moeilijke periode! Heeft u vragen, laat het ons weten.

Hopelijk tot snel in goede gezondheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© Fysiotherapie Sanders 2017 - Made by: Creador Designs